domingo, 21 de septiembre de 2014

Mont Perdut

Dissapte de alpinrunning!!!!!!!

Sortida desde el refugi de Pineta i arribant al cim del Mont Perdut 3.355m pujant pel coll d'Añisclo 2453m

Pel mig fent:

Punta de las Olas 3.022m

pic de Baudrimont SE 3.0026m

Pic de Baudrimont NW 3.077m

Mont Perdut 3.355m

Soum de Ramound 3.259m

El dia no acompanyava gaire, fred, núvols, aiguaneu, vent, però a poc a poc els he anat podent fent tots. Bé, tots no, m'ha faltat la Espalda Esparrets que no l'he pogut localitzar. En tot moment la visibilitat ha sigut nula, i jo com sempre això dels GPS encara no m'ha arribat. Amb un altímetre i un mapa ja faig, és més divertit així.

Ho he intentat pujant recte el que semblava la Espalda però un cop arribat a dalt he vist que he pujat al Ombro del Perdut. La veritat és que no trobava cap fita i he anat grimpant entre parets de roca i neu mes de 200m sense saber ven bé on anava. Ha sigut divertit.... Després, tornant de fer el cim del Perdut l'he intentat buscar un altre cop, però res, no es veia a més de 30 m i ja feia una estona que anava caient aigua neu i a sobre anava en direcció contraria per on havia de tornar. Queda pendent per un altre dia.

Ja ha caigut la primera nevadeta i això d'anar a fer 3000's amb les Sportivas ja li queda poc. L'hivern s'acosta i el terreny de joc canviara però les ganes d'estar a la muntanya seran les mateixes així que canviarem les bambes per les botes per fer corredors o per les d'esquí de muntanya.


Aqui us deixo un petit video


No hay comentarios:

Publicar un comentario